Skip to main content

Over MRH

Oude liefde roest niet. Met jarenlange ervaring in de wereld van recyclen weet MRH wel wat ze met alle verschillende metalen aan moeten.

Sinds 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in metaalrecycling en doen dit met veel plezier. Daarnaast werken we mee aan een duurzamere toekomst.

“Grondstoffen zijn schaars en het is aan ons om daar zorgvuldig mee om te gaan”

Doordat grondstoffen opraken is het belangrijk dat we recyclen en zo bijdragen aan een circulaire economie door reststoffen opnieuw in te zetten. Wij zien metaal niet als afval maar als grondstof voor nieuwe metalen. 

MRH wil zowel particulieren als zakelijke klanten alles op het gebied van metaalrecycling uit handen nemen en het proces van recyclen en verduurzamen van de wereld zo aangenaam en makkelijk mogelijk maken. 

Het enige wat je hoeft te doen is jouw oude metalen en ijzersoorten bij ons in leveren. Goed voor het milieu en de portemonnee! 

Goede doel

Bij ons kun je ook je oude cartridge, tablet of telefoon inleveren. Samen met Eeko zorgen wij ervoor dat deze een tweede leven krijgen. Een deel van de opbrengt wordt gedoneerd aan de Clini Clowns. Help ook mee met verduurzamen.

Computer recycling

Oude en afgedankte computers, laptops, servers en meer kunnen ook bij ons ingeleverd worden.  Lever je oude PC in en ontvang direct de meest actuele dagprijs via bankbetaling of contant. Samen zorgen we dat we de wereld iets beter wordt.